Novosti

CGES donirao  Kliničkom centru Crne Gore računarsku opremu u vrijednosti od  35 hiljada eura
jan 29, 2020

CGES donirao Kliničkom centru Crne Gore računarsku opremu u vrijednosti od 35 hiljada eura

 

Na konferenciji za novinare  koja je upriličena u Kliničkom centru Crne Gore povodom donacije koju je obezbijedio  CGES ovoj zdravstvenoj ustanovi, direktor KCCG dr Jevto Eraković zahvalio se predsjednici Odbora direktora Vesni Bracanović i izvršnom direktoru naše kompanije Draganu Kujoviću na vrijednoj donaciji, ističući njen značaj baš u ovoj godini kada predstoji implementacija novog informacionog sistema,  vrijednog skoro milion eura.

 

- Meni je danas veliko zadovoljstvo što možemo da promovišemo jednu značajnu donaciju Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES). To su osvjedočeni prijatelji Kliničkog centra Crne Gore, koji su se  i do sada pokazali da itekako razmišljaju o svojoj društvenoj odgovornosti i pomoći Kliničkom centru u onim segmentima koji su nama veoma važni, kazao je dr Eraković.

image-0-02-05-0fc87f12a00ab0edeee31f2ddee1aab5fae18025e97440de0b20d3d632bbdc12-V.jpg

 Predsjednica Odbora direktora CGES-a Vesna Bracanović, naglasila je da je podrška zdravstvenom sistemu jedan od prioriteta kada je u pitanju društveno - odgovorno poslovanje Kompanije.

 - Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo danas u Kliničkom centru povodom donacije koju je CGES dao, potpuno shvatajući značaj koji KCCG ima za zdravstveni sistem Crne Gore. U dogovoru sa menadžerskm timom ove ustanove, željeli smo i pružili  podršku u vidu nabavke računarske opreme, kazala je Bracanović.

  Željeli smo da pružimo podršku, jer je riječ o unapređivanju segmenta rada u Kliničkom centru u dijelu  IT tehnologije. Imajući u vidu da je podrška zdravstvenom sistemu jedan od prioriteta našeg društvenog djelovanja, mi smo to radili i do sada, a radićemo i ubuduće, istakla je Bracanović.

 Predsjednica Odbora direktora podsjetla je da je CGES i ranije pružao podršku KCCG, Institutu za bolesti djece, opštim bolnicama Pljevljai Danilo I”, a sa takvom praksom će, kako je naglasila, nastavitii ubuduće.

  Ja se nadam da će oprema koju smo donirali biti podrška medicinskom osoblju Vaše institucije, a istovremeno se nadam da će i pacijenti imati koristi od toga, što je onda zaista za nas pravo zadovoljstvo i ispunjenje naše misije u ovoj oblasti društveno - odgovornog poslovanja, zaključila je Bracanović.

 

Povodom vrijedne  CGES-ove donacije od 35 hiljada eura , dr Jevto Eraković  uručio je zahvalnicu predsjednici Odbora direktora, Vesni Bracanović.