Novosti

Mlade snage za početak svog karijernog puta izabrale CGES
jan 17, 2023

Mlade snage za početak svog karijernog puta izabrale CGES

 

Crnogorski elektroprenosni sistem otvorio je svoja vrata za trinaest pripravnika, koji će se narednih devet mjeseci usavršavati u organizacionim jedinicama naše kompanije.

 

Novim pripravnicima dobrodošlicu je poželio izvršni direktor CGES-a, Ivan Asanović zajedno sa najbližim saradnicima, koji su visokoškolce upoznali sa sektorima u kojima će obavljati praksu u narednom periodu.

 

Direktor Asanović je izrazio posebno zadovoljstvo što su oni kao diplomci odabrali upravo Crnogorski elektroprenosni sistem za početak svog karijernog puta. On je kazao da CGES još jednu godinu za redom pruža priliku zainteresovanim visokoškolcima da stiču praktična znanja i iskustva u poslovnom okruženju kompanije kakva je CGES.

Iskustva prethodnih generacija programa Stručnog osposobljavanja Vlade Crne Gore rezultirala su visokim znanjem i prilikom za dalji napredak.

Radujemo se što su nove, mlade nade, poklonile povjerenje mentorstvu menadžmenta Crnogorskog elektroprenosnog sistema i želimo im srećan prvi radni dan!

 

 

CGES - Animacija

YouTube thumbnail