Novosti

Ivan Asanović menadžer godine
maj 08, 2024

Ivan Asanović menadžer godine

Priznanje za menadžera godine u kompanijama u većinskom vlasništvu države, koje je dodjelila Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM), predstavlja plod timskog rada i potvrdu da se Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES), u kontinuitetu kreće u dobrom pravcu i da ne gubi iz fokusa strateške poslovne ciljeve, poručio je izvršni direktor te kompanije, Ivan Asanović.

Prilikom preuzimanja nagrade na svečanosti koju je organizovala AMM za nauspješnije menadžere u velikim i malim, privatnim i državnim firmama, kao i za najbolje preduzetnike i poslodavce za 2023. godinu, Asanović je izrazio ponos zbog činjenice da se priznanje za najboljeg menadžera ponovno dodeljuje CGES-u.

„Da bi se postigli dobri rezultati u bilo kom poslu potrebno je da čovjek iskreno voli to što radi, da se jako trudi, da pravi makar i male pomake na bolje i da ima dobar tim i kolege uz sebe. Ja sam do sad imao sreće da sam odabrao posao koji volim i da sam uvijek bio okružen dobrim ljudima i pravim profesionalcima od kojih se imalo šta naučiti“, rekao je Asanović.

On se zahvalio svom timu i svim zaposlenima CGES-a na predanosti i trudu koji svakodnevno ulažu, ali i porodici i prijateljima na podršci.

Image Gallery

CGES - Animacija

YouTube thumbnail