Novosti

CGES I POK I U OVOJ SEZONI ZAJEDNO
jun 01, 2021

CGES I POK I U OVOJ SEZONI ZAJEDNO

 

Crnogorski elektroprenosni sistem i Paraolimpijski komitet potpisali su novi sponzorski ugovor u susret Paraolimpijskim igrama u Tokiju.

Krovna asocijacija sporta osoba sa invaliditetom podsjetila je, prije svega, da je CGES njen prvi i generalni sponzor, koji je iz godine u godinu dodatno uvećavao podršku sportistima.

“Sigurni smo da će na tu društveno odgovornu i iznad svega ljudsku pažnju kompanije CGES na čelu sa direktorom Draganom Kujovićem, naši sportisti odgovoriti trofejnim nastupima na predstojećim evropskim prvenstvima i posebno na Paraolimpijskim igrama u Tokiju”, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta.

Crnogorski elektroprenosni sistem, kao jedna od vodećih kompanija u državi, uvijek je imao cilj da se uključi u sve sfere koje su važne za crnogorsko društvo, pa je i ovo sponzorstvo dokaz naše pune posvećenosti društveno-odgovornom poslovanju. Naša kompanija širi korporativne društvene odgovornosti, koje je jedno od najvažnijih načela kompanije. CGES će i dalje biti dio velikih pobjeda Paraolimpijskog komiteta sa kojim, evo već četvrtu godinu zaredom, dijelimo brojne vrijednosti, ali i izuzetne sportske rezultate i uspjehe. Na crnogorske paraolimpijce, sportiste velikog srca, profesionalce koji postižu izvanredne rezultate na mnogim evropskim i svjetskim takmičenjima, koji osvajaju svijet, moramo biti ponosni. Kao istinski ambasodori džave, zaslužuju svaki vid naše pomoći i podrške.

  

 

CGES - Animacija

YouTube thumbnail